KONTAKTA OSS
SKICKA OSS ETT E-MAIL

VANLIGA FRÅGOR

Hur skickar du beställningar?

99% av alla inköp är berättigade till gratis global frakt med hjälp av Registered Airmаіl. Signaturen av kunden läses vid leverans. Vänligen läs våra bestämmelser om fraktpolicy för mer detaljerad information.

Finns det några risker med att beställa droger online?

Att köpa droger på vår webbplats är 100% riskfritt. Vi har tagit oss friheten att studera den färdiga marknaden och det säkraste sättet att leverera drogerna till din dörr, vi tillfredsställer våra kunder med 99% rena droger från hela världen. Alla transaktioner som görs med kopakokainonlineisverige.com är skyddade med branschstandard säkerhetsåtgärder.

Vad händer efter beställning?

Den personliga informationen du tillhandahåller när du gör din första beställning är privata data och de förstörs efter att beställningen har bekräftats fullständig och levererad. Vidare kommer transaktioner att genomföras via whatsapp och e-post. För medicinska ändamål kommer dina uppgifter först att vidarebefordras till våra samarbetade läkare för behandling. Du kommer att få vår feedback först efter noggrann analys av ditt medicinska utlåtande om huruvida det är godkänt eller inte. Om beställningen godkänns kommer vi att se till att din beställning görs tillgänglig inom 48 timmar för leverans.

Är betalningar säkra?

Det finns inga risker som hänför sig till att göra betalningar via vår webbsida. Vi arbetar bara med de mest säkra betalningssystemen och använder kryptering för att skydda ditt kreditkorts-/betalkortsinformation. Se vår betalningsguide för mer information om hur du gör betalningar.

Message Us on WhatsApp