Betalningsguide

På grund av de frekventa frågor vi får dagligen angående betalningsmetoder, har vi beslutat att ta in denna sida för att förenkla procedurerna för våra uppskattade kunder. Se den här sidan som hjärtat i denna butik, så vi rekommenderar att alla kunder noggrant bör gå igenom den här sidan innan de gör ett köp, eftersom det kommer att underlätta din aktivitet på vår plattform.

När vi hanterar kokain och produkter i denna kategori gör vi säkerhet och att vara anonym till en högsta prioritet och betalningsmetoder är en nyckelfaktor för att uppnå en säker plats.

OBS: Paket skickas endast ut efter bekräftelse av betalning!!!

Betalningsmetoder

Våra enda betalningsformer är kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum, USDT, Dogecoin och globala betalningsappar som Paysend, WorldRemit till våra säkra offshorekonton som inte går att hantera. Nedan finns en guide om hur man köper Bitcoin från olika Bitcoin-appar och webbplatser.

You can buy Bitcoin from various different apps such as the

 

Betalningsriktlinjer som anges på denna sida är de ofta använda betalningsmetoderna av tusentals av våra kunder för att möjliggöra diskret och snabb leverans. Om du inte ser några betalningsmetoder här betyder det inte att vi inte accepterar en sådan betalningsform. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar oss med dina frågor om du hittar något som är förvirrande på denna sida och webbplatsen i allmänhet.

Notera: Alla betalningar är inte automatiska, så när det gäller alla våra betalningsmetoder måste du skicka betalningen manuellt.

 

Bitcoins betalning.

Kryptovaluta är den mest pålitliga betalningsmetoden över hela världen och accepteras huvudsakligen av alla större företag som hanterar illegala produkter där ute. För älskare av kryptovalutavärlden ger vi dig möjligheten att betala genom den mest populära och säkraste kryptovalutan. Observera dock att Bitcoins inte är förstagångsvänligt så om du inte redan har ett Bitcoins-konto och/eller Bitcoins, kontakta oss för att gå igenom betalningsprocessen.

Hur man betalar med bitcoins.

Bitcoins är den säkraste betalningsmetoden online eftersom den inte går att spåra och inte regleras av någon bankmyndighet. Men om du har ett Bitcoins-konto och/eller Bitcoins så vet du redan hur du skickar betalningar så allt du behöver är vår Bitcoins plånboksadress som kommer att visas på skärmen efter kassasidan om du väljer Bitcoins Payment på kassasidan . Men om du inte redan har ett konto kan du enkelt och snabbt registrera dig med www,paybis.com och köp bitcoins direkt eller också från www.abra.com och vi är bra att vara inom några minuter

 

Nedan finns videoguider om hur man köper Bitcoin från var och en av dessa appar och webbplatser

How To Buy Bitcoin From kraken.

How To Send Money With WorldRemit

How To Buy Bitcoin From coinbase.com

How To Send Money With Paysend.

Message Us on WhatsApp